You and Me Forever

Aku rindu kamu :(


Assalammualaikum,
Azrul fifi rindukan azrul. Rindu sangat sangat. Kenal tak lagu ni. Ni lagu kamu kan sayang. Aku tahu ni lagu kamu bagi dekat aku. So aku letak dekat blog aku baru best dan sweet sayang :) Aku demam hari ni, Aku sakit hari ni. Aku tak larat nak mesej kamu sayang  hari ni. Tiba tiba hidung aku berdarah mengalir keluar aku terkejut kenapa boleh jadi macam ni. kali ke tiga hidung aku berdarah. Mak cik cakap musim panas kut aku tak tahan.  Aduh runsing ye, dah lah hidung berdarah, kepala pening, dan gaduh pula dengan orang yang aku sayang. Hmm ! Maaf kan fifi azrul buat azrul macam ni. Fifi harap azrul cepat sembuh lah ye sayang. Fifi rindu sangat dekat azrul. rindu sangat sangat :)


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post