You and Me Forever

Terima kasih Hariana ^_^
Assalammualaikum.
Hai hai hai. Lama tak tengok blog. Ok sekarang aku nak cerita pasal Hariana. Ok tadi [22.2.2012] Hariana call aku pukul 9am lebih lha macam tu sebab dia ada masalah dan kita orang selesaikan lha pada hari ni juga. Terus lepak rumah Hariana, lepak punya lepak dan dia pun keluarkan hadiah untuk aku. Wow aku rasa nak menggerit saja tahu bila dapat hadiah. Terima kasih kawan. Kau lha kawan aku susah dan senang :) Lepas lepak rumah Hariana aku dengan dia pun keluar pergi bank dan pergi tesco yang aku suka pergi kedai abang buntat.Kacau dia kerja. Huhu! Memang buzy lha dia tadi. Hari ni aku happy gila kut sebab kan hariana aku happy. Terima kasih kawan. Gambar tu adalah hadiah dari kawan aku hariana. Terima kasih kawan. Macam tahu tahu saja aku suka minum kan :) Huhu! Terima kasih saja lha yang mampu aku katakan sekarang :) Aku happy sebab kau buat kan aku happy kawan ku :) satu hari bersama hariana lha hari ni. ok lha kita tengok next status lagi ok bye. ILOVEYOU Bff dan korang semua :)


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post